Bursalı liselilerden Başbakan’a kötü karne

Bursalı Liseli Genç Umut üyeleri, Başbakan’a kötü karne verdi. Mahfel’de toplanan liseli gençler, ellerinde kendi karneleri ve Başbakan için hazırladıkları ve kötü puanlar içeren büyükçe karne ile Heykel’e kadar yürüdü. “Başbakan’a...

Google Haberlere Abone ol
Bursalı liselilerden Başbakan’a kötü karne

Bursalı Liseli Genç Umut üyeleri, Başbakan’a kötü karne verdi. Mahfel’de toplanan liseli gençler, ellerinde kendi karneleri ve Başbakan için hazırladıkları ve kötü puanlar içeren büyükçe karne ile Heykel’e kadar yürüdü. “Başbakan’a karne vermeye geldik.” sloganları ile Atatürk heykeline kadar gelen grup burada basın açıklaması yaptı.

Atatürk heykeli önünde toplanan grup, burada basın açıklaması yaparak eğitim politikalarını eleştirdi, Başbakan için hazırladıkları ve özellikle insan hakları konusunda kötü puanlar içeren karneyi kamuoyu ile paylaştı.

Burada basın açıklaması yapan Yağmur Melek Sarı, bugün karnelerini aldıklarını belirterek, bu karnelerin kendi yeteneklerini yansıtmadığını söyledi. Hükümetin eğitim politikalarını beğenmediklerini anlatan liseli Sarı, “AKP’nin bize verdiği karneleri Tayyip Erdoğan’a geri veriyoruz.” dedi.

“Eğitim haktır satılamaz” diyen Yağmur Melek Sarı, “Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu eğitim sisteminin bize verdiği karneyi kabul etmiyoruz. Ve yine bizler Recep Tayyip Erdoğan’a karnesini iade ediyoruz.” dedi. Grup, daha sonra alkış ve sloganlar eşliğinde olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar