Bursagaz, dostluk turnuvasıyla Bursa basınını buluşturdu

Bursagaz, geleneksel Basın Bowling Turnuvasıyla Bursa'da görev yapan gazetecileri bir araya getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bursagaz, dostluk turnuvasıyla Bursa basınını buluşturdu

Bursagaz, geleneksel Basın Bowling Turnuvasıyla Bursa'da görev yapan gazetecileri bir araya getirdi.

Basın Dostluk Bowling Turnuvası’nun 4’üncüsü Carrefour Cosmic Magic World Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi. 5’er kişiden oluşan 25 takım katıldığı turnuvada, yerel ve ulusal medya kuruluşlarının çalışanları yer aldı. Gazetecilerin bu kez bowlingdeki hünerlerini sergilediği turnuvada özellikle bayan oyuncuların yüksek sayılar alması dikkat çekti.

Turnuva sonunda birinci olan Posta Bursa takımı ödülü Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola’dan aldı. Radyo Line takımı ikincilik gururunu yaşarken, takımın ödülünü Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden takdim etti. Üçüncü olan Zaman Gazetesi’nin ödülünü ise Bursagaz Müşteri İlişkileri Birim Yöneticisi Çetin Sabırlı verdi. Selami Şahin, en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken, Fatma Aydın ise en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı. Kazananlara kupa ve madalyanın yanı sıra çeyrek, gram ve yarım gram altın hediye edildi.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, turnuva vesilesiyle medya çalışanlarını bir nebze olsun yoğun iş temposundan uzaklaştırdıklarını ifade etti. Tola, “Basın mensubu arkadaşlarımız ile iş dışında gerçekleştirilen etkinliklerle bir araya gelmek ayrı bir keyif. Biz Bursagaz ailesi olarak siz değerli basın mensuplarıyla ortak bir sosyal ortamda buluştuğumuz bowling turnuvası vesilesiyle güzel bir sinerji oluşturduğumuza inanıyoruz. Sizlerle birlikte güzel vakit geçirmek adına bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuva sonunda katılımcılar toplu fotoğraf çektirirken, yarışmaya, Olay Gazetesi, Bursada Bugün, Bursada Bugün WebTV, Bursaposteam, Posta Bursa, Fanatik Bursa, Line TV, Radyo Line, Zaman Gazetesi 2, Cihan, As TV Program Servisi, As TV, Anadolu Ajansı, Gazete Bursa, Olay TV, Strikeçılar, Karma, Altın Avcıları, Kent16, İHA, TGRT, Değişim Medya, Olay Çekirge Magazin, Dünya Gazetesi ve Dünya Veb Ofset takımları katıldı. CİHAN

Yorumlar