Bursagaz çalışanlarından eğitim kermesi

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği bütçesine katkıda bulunmak için geleneksel olarak düzenlenen, ev yapımı özel yemeklerle bezenen Bursagaz Lezzet Günleri’ni bu sefer Bursagaz Sosyal Medya Takımı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Bursagaz çalışanlarından eğitim kermesi

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği bütçesine katkıda bulunmak için geleneksel olarak düzenlenen, ev yapımı özel yemeklerle bezenen Bursagaz Lezzet Günleri’ni bu sefer Bursagaz Sosyal Medya Takımı düzenledi. Yerli Malı Haftası sebebiyle çalışanların evlerinde yaptığı el emeği özel yemekler, kekler ve tatlılardan oluşan kermese Bursagaz personeli ve yöneticilerinin ilgisi büyük oldu.

Türkiye’de ve sektöründe öncü ve örnek yaklaşımla, 12 farklı sosyal ağda 33 farklı hesap ile abonelerinin kendilerine şikayet ve önerilerini en kolay şekilde ulaştırabilmesini ve onları doğalgazın güvenli ve verimli kullanımı hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan Bursagaz Sosyal Medya Takımı, sosyal medyanın, medyadan önce sosyal bir ortam olduğu ilkesiyle hareket ederek Bursagaz çalışanları, paydaşları ve aboneleriyle iletişimi geliştirebilmek için 2013 yılında önemli atılımlar gerçekleştirdi.

Şirket içerisinde sosyal medyanın önemini benimsetmek ve bilinçli kullanımını sağlamak için çeşitli bilgilendirme toplantıları gerçekleştiren Bursagaz Sosyal Medya Takımı, yapılan toplantılar ışığında sektördeki örnek bir çalışma olan ‘İş hayatında Sosyal Medya Kullanım Kılavuzu’nu Bursagaz personeline sundu.

Bursagaz üst yönetimi ve personelinin de desteğini arkasına alarak sadece Facebook hesaplarındaki yaklaşık 28 milyon gösterimle abonelerine doğalgazın güvenli ve verimli kullanımı, sosyal sorumluluk projeleri ve yatırımlar hakkında özel bilgilerin paylaşımını yaptıklarını bildiren Bursagaz Sosyal Medya Temsilcisi M. Sinan Pala, “İnşaatı sürmekte olan, son teknoloji kullanılarak yapılan Türkiye’de parmakla gösterilecek olan yeni genel müdürlük binamızın yapımıyla ilgili bilgiler her gün hesaplarımızda paylaşılmakla beraber, günlük çalışma alanları, hat hasarı sebebiyle oluşan gaz kesintileri, aylık fiyat tarifeleri, fiyat dağılımları, fiyat karşılaştırmaları, sayaç okuma tarihleri ve daha nice abonelerimiz için önemli bilgilerin paylaşımını yapmaktayız” diye konuştu.

Kermes alanında kermesi düzenleyen Sosyal Medya Takımı’na teşekkür eden Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, çalışma arkadaşlarının EGD yararına bu tür faaliyetlere imza atmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. CİHAN

Yorumlar