Bursagaz, çalışanlarına paylaşım toplantısı yaptı

Bursagaz 2014 yılı projelerini, düzenlediği Çalışan Paylaşım Toplantısı ile tüm çalışanlarına duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Bursagaz, çalışanlarına paylaşım toplantısı yaptı

Bursagaz 2014 yılı projelerini, düzenlediği Çalışan Paylaşım Toplantısı ile tüm çalışanlarına duyurdu.

Enerji sektöründe yenilikçi yaklaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük yatırımı olan Bursagaz, 2013 yılını değerlendirmek ve 2014 yılı projelerini tüm çalışanları ile paylaşmak amacıyla Almira Hotel'de Çalışan Paylaşım Toplantısı düzenledi. Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2013'ün tüm hedeflerin gerçekleştirildiği başarılı bir yıl olduğunu vurguladı. 2013 yılında hedeflere ulaşma noktasında yapılan çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda ulaşılan rakamları değerlendiren Tola, Bursagaz’ın dünya klasmanında örnek bir şirket olma vizyonunu yineledi.


Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ise dernek faaliyetleriyle ilgili çalışanları bilgilendirdiği konuşmasında, dernek gelirlerinin üye aidatı, şirket katkısı ve bağışlar ile sağlandığını belirtti. "Engelli Eğitimini Kolaylaştıralım, Topluma Değer Katalım" projelerine 2014 yılında da devam ederek toplamda 100 okulu yenilemeyi hedeflediklerini belirten Çerçi, ayrıca bu yıl içerisinde çok özel bir projeye daha imza atarak Bursa’da ilk olacak olan özel eğitim anaokulunun temelini atacaklarını duydurdu. Çerçi, özel eğitim anaokulunu 2015 eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Bursagaz’daki birimlerin sunumunun ardından kürsüye çıkan EWE Enerji Genel Müdür Yardımcısı Özkan Akyıldız EWE Türkiye’nin elektrik ticareti pazarına girme projesi hakkında detayları paylaştı. EWE’nin satınalma, dengeleme ve toptan ticaret alanlarında çok önemli tecrübeleri bulunduğunu belirten Akyıldız, bu tecrübeyi elektrik pazarına aktararak bu pazarda güçlü bir oyuncu haline dönüşebileceklerini dile getirdi.

EWE AG’nin Almanya’da uzun yıllardır elde etmiş olduğu bir perakende tecrübesi bulunduğunu ve bu tecrübesini Türkiye elektrik pazarına aktararak müşteri gözünde farklılık yaratabileceğine vurgu yapan Akyıldız, EWE’nin doğal gaz faaliyetlerine elektrik faaliyetini de eklemesi ile müşterilerine tek kaynaktan tüm enerji ihtiyacını karşılayabilme imkânını sunacağını vurguladı. "Sigara İçilmeyen Kurum" projesi kapsamında sigarayı bırakan altı Bursagaz çalışanı büyük altın ile ödüllendirildi. Programda aynı zamanda 2013 yılında Bursagaz'ı geliştirecek öneriler vererek öneri değerlendirme sistemi sonucunda dereceye giren çalışanlar da unutulmadı ve kendilerine ödülleri takdim edildi. Programda, 2013 yılında faaliyetlerine başlayan ve tamamen gönüllü Bursagaz çalışanlarından oluşan BURAK ekibi de unutulmadı ve her BURAK gönüllüsüne plaket takdim edildi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son bulan toplantı tüm Bursagaz personelinin öğle yemeğinde bir araya gelmesi ile pekiştirildi. CİHAN

Yorumlar