Bursa’da yarım milyon öğrenci karne sevinci yaşadı

Bursa’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi karnelerini aldı.Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Remzi Zümrüt İlkokulu ve Ali Osman Sönmez Fen Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım...

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da yarım milyon öğrenci karne sevinci yaşadı

Bursa’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi karnelerini aldı.

Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Remzi Zümrüt İlkokulu ve Ali Osman Sönmez Fen Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım törenleri yanı sıra tün okullarda karne sevinci yaşandı.

Kent genelinde 518 bin 856 öğrenci karne aldı. Karne alan 35 bin 397 okul öncesi, 175 bin 623 ilkokul, 162 bin 294 ortaokul, 145 bin 542 de lise öğrencisi, 3 aylık yaz tatiline çıktı.

Ali Osman Sönmez Fen Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım töreninde karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline sevinçle girdi. Karneleri iyi olan öğrenciler yaz tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçireceklerini söyledi.

Okul müdürü Fatih Türk, öğrencilerden yaz tatillerini dinlenerek ve okuyarak geçirmelerini isterken, derslerinde kırık olanların ise aileleri ile birlikte durum değerlendirmesi yapmasını istedi. CİHAN

Yorumlar