Bursa'da yangın: Baba ile kızı öldü

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, sobadan çıktığı iddia edilen yangında baba ile kızı hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da yangın: Baba ile kızı öldü

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, sobadan çıktığı iddia edilen yangında baba ile kızı hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Yaralı kızın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay, saat 03.50 sıralarında, Beyazıt Mahallesi Seyran Sokak'ta, Arif Can'ın ikamet ettiği evde çıktı. İddiaya göre, iki katlı binanın ikinci katında ikamet eden Arif Can'ın evinde sobadan yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, olay yerine gelerek yangına müdahale etti. İçeriye giren itfaiye ekipleri, baba Arif Can (47) ile kızı Havva Can'ın (9) cansız bedeniyle karşılaştı. 12 yaşındaki Hatice Can ise itfaiye ekipleri tarafından yanan evden yaralı olarak kurtarıldı. Hatice Can, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

ANNELERİ DE GEÇEN YIL ÖLMÜŞ

Eşinin geçtiğimiz sene vefat ettiği öğrenilen Arif Can'ın bir temizlik firmasında çalıştığı belirtildi. Can'ın, yangın çıkan eve kısa bir süre önce taşındığı kaydedildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı çok yönlü soruşturma başlattı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ifade veren Can ailesinin komşuları, yangının sobadan çıktığını söyledi. Can ailesinin, gece yatmadan önce sobayı yanık bıraktıkları, gecenin ilerleyen saatlerinde sobadan çıkan kıvılcımların yangına sebep olduğu iddia edildi. CİHAN

Yorumlar