Bursa'da tekstil fabrikasında çıkan yangın söndürülemiyor

Bursa'da Karesi Tekstil Fabrikası'nda çıkan yangın söndürülemiyor. Büyük yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile yangın söndürme helikopterleri müdahale ediyor.Bursa'nın Gürsu ilçesi Samanlı Mahallesi'nde...

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da tekstil fabrikasında çıkan yangın söndürülemiyor

Bursa'da Karesi Tekstil Fabrikası'nda çıkan yangın söndürülemiyor. Büyük yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile yangın söndürme helikopterleri müdahale ediyor.

Bursa'nın Gürsu ilçesi Samanlı Mahallesi'nde bulunan Karesi Tekstil Fabrikası'nda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İşçilerin de müdahale ettiği yangın söndürme çalışmaları, sıcak hava ve çatının sac olmasından dolayı zorlukla sürdürülüyor. Yangına ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü'nün iki helikopteri de havadan müdahale ediyor. Yangından yayılan siyah dumanlar şehrin bir çok bölgesinden görülürken, yangın gittikçe büyüyor. Tekstil fabrikasında boya, dokuma salonları, baskı gibi bütün tekstil faaliyetleri yürütülüyordu. Bayramdan dolayı kapalı olan fabrikada sadece güvenlik elemanlarının olduğu belirtildi.

Yaklaşık bin 800 kişinin çalıştığı fabrikadaki yangında yer yer patlama sesleri geliyor. Yangına, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi 25 ekiple müdahale ediyor.

CİHAN

Yorumlar