Bursa’da mobil turizm başladı

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını dijital mecraya taşıdı. Bursa’nın tarihi ve kültürel mirasına ışık tutmak, yerli ve yabancı turistlere Bursa ile ilgili detaylı bilgi sunmak amacıyla Türkçe, İngilizce...

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da mobil turizm başladı

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarını dijital mecraya taşıdı. Bursa’nın tarihi ve kültürel mirasına ışık tutmak, yerli ve yabancı turistlere Bursa ile ilgili detaylı bilgi sunmak amacıyla Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde Iphone -Ipad tabanlı hazırlanan ‘Enjoy Bursa’ adlı mobil uygulama ile Bursa’yı keşfetmek daha da kolaylaştı.

BURSA’YI YENİDEN KEŞFEDİN

Uygulama, ‘keşfet’ özelliği ile şehirdeki mekanları bulunduğunuz konuma olan uzaklığına göre keşfetme imkanı sunarken, birbirinden güzel fotoğrafları inceleme imkan sağlıyor. Bunun yanında ‘dinle’ özelliği ile mekanlar hakkındaki bilgileri dinleyerek de bilgi sahibi olmak da mümkün.

Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda veya elektronik posta yoluyla doğal ve tarihi mekanları paylaşma imkanı sunan uygulama, şehirdeki hava durumunu güncel olarak takip etme olanağı da sağlıyor.

Öte yandan Android mobil cihazlar için ´3 Boyutlu Mobil Turizm Atlası´ mobil uygulamasına da Google Play Store'da yayınlandı. Uygulama sayesinde kullanıcılar mekanlara ait fotoğraf, video, 3 boyutlu model, konum bilgisi ve 360 derece panoramik fotoğraflarla zenginleştirilmiş içeriğe Android tabanlı mobil cihazlardan ulaşabiliyor.

CİHAN

Yorumlar