Bursa'da kuruyan dereler tekrar akmaya başladı

Bursa’da uzun zamandır beklenilen yağmur gece saatlerinde başladı. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar yağmur sürpriziyle karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da kuruyan dereler tekrar akmaya başladı

Bursa’da uzun zamandır beklenilen yağmur gece saatlerinde başladı. Sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar yağmur sürpriziyle karşılaştı. Şehirdeki dereler uzun bir aranın ardından suyla tanıştı.

Bursa’da yağmur gece saatlerinde başladı. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağmurun Bursa ve civarında bugün ve yarın zaman zaman şiddetini artırarak devam edeceğini duyurdu. Yetkililer geceden buyana şehir merkezine metre kareye 6 kilo gram yağmur düştüğünü açıkladı.

Hava sıcaklığının 8 derece olduğu Bursa’da, yağmur vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlar, "Uzun zamandır yağmuru bekliyorduk. Dereler de akmaya başladı." diye konuştu. Yağmurla birlikte şehirdeki dereler de coşkulu akmaya başladı. Gökdere, uzun bir aranın ardından suyla tanıştı. Az da olsa derelerin akması vatandaşları mutlu etti. Yollarda biriken sular da araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Özellikle kavşak çıkışlarında biriken yağmur suyu, trafikte aksamalara sebep oldu.

ULUDAĞ’DA KAR KALINLIĞI 30 SANTİMETRE OLDU

Öte yandan Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’a da kar yağıyor. Oteller bölgesinde kar kalınlığı bu sabah, 30 santimetre olarak ölçüldü. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının bugün ve yarın da devam etmesinin beklendiğini açıkladı. CİHAN

Yorumlar