Bursa'da dehşet olay

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, aile içi şiddet sebebiyle bir süre önce evden uzaklaştırma cezası alan 51 yaşındaki Nizamettin K. eşiyle tartıştıktan sonra üzerine benzin dökeren kendini yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da dehşet olay

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, aile içi şiddet sebebiyle bir süre önce evden uzaklaştırma cezası alan 51 yaşındaki Nizamettin K. eşiyle tartıştıktan sonra üzerine benzin dökeren kendini yaktı. Eşi ve çocukları tarafından üzerine su dökülerek söndürülen Nizamettin K. ağır yaralandı. 
Olay, Osmaniye Mahallesi'nde yaşandı. Çağlar Sokak'ta 4 katlı binanın ikinci katında oturan plastik doğrama işleri yapan Nizamettin K., bir süre önce aile içi şiddet nedeniyle evden uzaklaştırma cezası aldı. Nizamettin K., sabah saatlerinde evine giderek eşi Fatma K. ile tartışmaya başladı. Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, Nizamettin K.'yı evden uzaklaştırdı. 
BENZİN ALIP DÖNDÜ
Evden çıktıktan sonra bisikleti ile akaryakıt istasyonuna giderek bir bidon benzin alan Nizamettin K. evinin bulunduğu apartmanın girişinde üzerine benzini döküp ateşe verdikten sonra merdivenlerden çıkmaya başladı. 
Alev alan kocasını gören eşi Fatma K. ve çocukları su dökerek alevleri söndürdü. Vücudunun tamamında yanıklar oluşan Nizamettin K. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Nizamettin K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar