Bursa’da da yüzlerce kişi bayrak için yürüdü

Bursa’da da akşam saatlerinde Ülkü Ocakları ve Bursasporlu taraftarlar yürüyüş yaparak bayrak indiren terör örgütüne tepki gösterdi. Bursa Ülkü Ocakları binası önünde toplanan kalabalık akşam saatlerinde kent merkezine doğru yürüyüşe...

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da da yüzlerce kişi bayrak için yürüdü

Bursa’da da akşam saatlerinde Ülkü Ocakları ve Bursasporlu taraftarlar yürüyüş yaparak bayrak indiren terör örgütüne tepki gösterdi.

Bursa Ülkü Ocakları binası önünde toplanan kalabalık akşam saatlerinde kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Kent Meydanı’nda BDP’li grubun basın açıklaması yaptığını göz önünde bulunduran polis, ülkücüleri farklı bir güzergahtan yürüttü. Slogan atarak yürüyen ülkücüler Fevzi Çakmak caddesi’nden Atatürk Caddesi’ne kadar yürüdü. Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Rüştü Sütcü, şunları kaydetti: "Türkiye bir Türk yurdu olarak varlığını sürdürecektir. Türkiye’de hain olduğu müddetçe bozkurtların mücadelesi bitmeyecektir, bozkurtlar dün buradaydı, yarın da burada olacaktır."

Bursaspor’un ateşli taraftar grubu Teksaslı gençler de Diyarbakır’daki kışladan bayrak indirilmesini yürüyüşle tepki gösterdi. 'Ölecek o kadar, ölecek o kadar, bayrağı indiren ölecek o kadar' diye slogan atan Bursasporlu taraftarlar adına Teksas tribün liderlerinden Necmi Ayyıldız, "Bilinmelidir ki; ‘Peygamber ocağı’ diye nitenlendirilen kahraman Türk ordusu her bir neferi hayatı pahasına da olsa bayrağımızı müdafaa etmekle yükümlüdür. Buradan vatan ve bayrak üzerinden hain emeller besleyen herkese sesleniyoruz; ‘ezan dinmez, bayrak inmez’ diyen birileri bu şehirde daima var olacaktır. Yeri ve göğü yaratan Rahman ve Rahim olan Allah’a yemin olsun ki Bursasporlu taraftarlar olarak vatanımızı ve bayrağımızı canımız pahasına da olsa müdafaa edeceğimize and içeriz, bu da böyle biline." dedi.

Açıklamanın ardından taraftarlar ve ülkü ocağı üyeleri olaysız şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar