Bursa’da BUNİMO maratonu başlıyor

Bursa’da eğitim sektöründe 30 yıldır hizmet vererek başarılı bireyler yetiştiren Nilüfer Eğitim Kurumları, öğrenci gelişim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da BUNİMO maratonu başlıyor

Bursa’da eğitim sektöründe 30 yıldır hizmet vererek başarılı bireyler yetiştiren Nilüfer Eğitim Kurumları, öğrenci gelişim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her yıl oldukça heyecanlı anlara sahne olan Bursa Nilüfer İlköğretim Matematik Olimpiyatları’nın (BUNİMO) bu yıl 8’incisi gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer İlköğretim Matematik Olimpiyatları (BUNİMO) ile eğitime destek verdiklerini söyleyen Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, bu yıl katılımcı rekoru beklediklerini söyledi.

Ali Dilitatlı, 22 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yarışmayı düzenlemelerindeki asıl amacın ilkokul düzeyindeki öğrenci, öğretmen ve okulların olimpiyatlara ilgisini çekmek olduğunu belirtti.

Öğrencileri uluslararası TÜBİTAK olimpiyatlarına hazırlanmalarında yüreklendirmek istediklerini belirten Dilitatlı, “Olimpiyat kapsamında öğrenci, öğretmen ve okullara verilen ödüller teşvik edici oluyor. Ayrıca eğitim camiasında prestij sağlıyor” dedi.

BUNİMO başvuruları 15 Şubat-15 Mart 2014 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular online olarak ta yapılabilecek. İnternet sitesi üzerinden online başvurunun yanı sıra, sınav ve konular hakkında bilgiler, katılım koşulları, ödüller gibi açıklayıcı bilgilere ulaşmak da mümkün. BUNİMO sonunda ödül almaya hak kazanan öğrenci, öğretmen ve okullara 2 Nisan 2014 günü Bademli Kampüsü’nde ödülleri takdim edilecek.
CİHAN

Yorumlar