Bursa’da bir genç daha bonzai nedeniyle hayatını kaybetti

Bursa'da, insan vücudunda büyük tahribata yol açan sentetik uyuşturucu bonzaiden ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bonzai sebebiyle en çok can kaybı yaşanan iller arasında olan, son zamanlarda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bursa’da bir genç...

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da bir genç daha bonzai nedeniyle hayatını kaybetti

Bursa'da, insan vücudunda büyük tahribata yol açan sentetik uyuşturucu bonzaiden ölümlere bir yenisi daha eklendi. Bonzai sebebiyle en çok can kaybı yaşanan iller arasında olan, son zamanlarda 3 kişinin hayatını kaybettiği Bursa’da bir genç daha hayatını kaybetti. 19 yaşındaki Furkan Karataş da bonzai kullandığı boş bir binada, arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Merkez Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nde uyuşturucu alan iki genç, aldıkları bonzai maddesini içmek için saat 20.30 sıralarında Güler Sokak'ta bulunan boş bir binaya girdi. İçeriye giren gençler yerde hareketsiz yatan arkadaşları 19 yaşındaki Furkan Karataş ile karşılaştı. Arkadaşları Furkan K.’yı uyandıramayan gençler, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Furkan Karataş'ın öldüğünü belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Karataş'ın yanında bonzai içiminde kullanılan çeşitli düzenekler buldu. İncelemede, Furkan Karataş'ın, yaklaşık 10 saat önce öldüğü tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İnceleme sonunda Furkan Karataş'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp kurumu morguna kaldırıldı.

CİHAN

Yorumlar