Bursa’da 92 polisin daha görev yeri değiştirildi

Bursa’da 92 polisin daha görev yeri değiştirildi. Türkiye çapında 17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası emniyetteki tasfiyeler hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da 92 polisin daha görev yeri değiştirildi

Bursa’da 92 polisin daha görev yeri değiştirildi.

Türkiye çapında 17 Aralık büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası emniyetteki tasfiyeler hız kesmeden devam ediyor. Son tasfiyeler ise Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'nde yaşandı. Bursa il emniyet müdürlüğündeki görev yeri değişiklikleri de hız kesmeden devam ediyor. Son olarak istihbarat ve terörle mücadele şubesindeki 92 polis memurunun daha görev yeri değiştirildi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın 17 Aralık operasyonunun ardından görevden alınmasına takiben emniyetteki görev değişiklikleri de hız kesmeden devam ediyor. Kahya’nın yerine Bolu'dan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sabri Durmuşlar tarafından emniyette şube ve ilçe müdürleri ile polisler arasında başlatılan değişiklikler devam ediyor. Öncelikle rütbeli personel arasında yapılan değişikliği takiben geçen Cuma gecesi ise istihbarat ve terörle mücadele şube müdürlüklerinde de görev yapan 92 polisin yeri değiştirildi. Bursa’da 17 Aralık operasyonunun ardından görev yeri değiştirilen polis sayısı 500'ü buldu.
CİHAN

Yorumlar