Bursa'da 800 polisle dev operasyon

Bursa'da, 800 polisin katılımıyla güvenlik ve trafik denetimi gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da 800 polisle dev operasyon

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde, 37 park, 93 eğlence mekanı ve trafikte denetimlerde bulundu. 

Denetimde 3 bin 846 insana hüviyet kontrolü yapıldı, aranan 19 şahıs ilgili birimlere teslim edildi. Şahısların üstünde ve araçlarda yapılan aramalarda 1 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 bıçak, 14 fişek, madeni cop, 600 tane uyuşturucu hap ve bir sarımlık esrar maddesi ele geçirildi.

Trafik ekipleri, denetim ettikleri 213 araçta 25 sürücüye çeşitli suçlardan cezai muamele uyguladı. Çalıntı kaydı olan 1 motosiklet ilgili birimlere teslim edilirken 1 vasıta da trafikten men edildi.

İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri, vergi denetmeni ve zabıta ekiplerinin de destek verdiği denetimlerde 9 iş yerine de ruhsatsız etkinlik göstermek, kapalı bölgede sigara içilmesine izin eda etmek ve yaşı küçük işçi çalıştırmaktan toplamda 54 bin lira nakit cezası verildi.

Yapılan denetimleri yerinde inceleyen İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, bu uygulamaların şehrin huzuru için ciddi olduğunu ve bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar