Bursa’da 4 ayağı kesilmiş kedi bulundu

Bursa’nın Kestel ilçesinde, 4 ayağı da kesilerek öldürülmüş kedi bulundu. Sabah saatlerinde ablasının köpeğini gezdirmek için dışarı çıkan Sevim Akyüz, Yeni Mahalle İlköğretim Okulu’nun bahçesinde vahşetle karşılaştı. 4 bacağı...

Google Haberlere Abone ol
Bursa’da 4 ayağı kesilmiş kedi bulundu

Bursa’nın Kestel ilçesinde, 4 ayağı da kesilerek öldürülmüş kedi bulundu. Sabah saatlerinde ablasının köpeğini gezdirmek için dışarı çıkan Sevim Akyüz, Yeni Mahalle İlköğretim Okulu’nun bahçesinde vahşetle karşılaştı. 4 bacağı da kesilmiş kediyi bulan Akyüz, polise ve zabıtaya haber verdi.

Kedinin, zaman zaman ablasının bahçesine gelerek diğer sokak kedileri ile birlikte karnını doyurduğunu ifade eden Sevim Akyüz, şunları dile getirdi: “Vahşet ötesi bir şey, yaşanan. Ablam hastayken onu iyileştirmiş ama maalesef canavar ruhlu insanların katletmesi için iyileştirmiş sanki. Kediyi görünce, ben kabristana babamın mezarına gidecektim ama oraya akıtacak gözyaşım kalmadı. O tablo korkunçtu. Sanki yakınını kaybetmişsin gibi, elinden bir şey gelmiyor. Aldık gazeteye sardık, götürdük toprağa verdik.”

Kestel’de tinerciler ve bonzai benzeri uyuşturucu madde kullananların çok olduğunu belirten Akyüz, “O okulun bahçesine tinerciler çok giriyormuş. Bonzai gibi madde kullananlar da çok yaygınlaşmış. Kedilerle ayin yapıldığını söylüyorlar. Yakın bir yerde yapılmış ve okul bahçesine atılmış. Umarım kim yapmışsa bulunur. Bu Ramazan ayında özellikle ne insanların ne hayvanların canı yansın. Yeter artık diyoruz.” diye konuştu. Gençlerin durumunun çok kötü olduğunu belirten Akyüz, önlem alınmasını istedi.

CİHAN

Yorumlar