Bursa valisinin yeğeni Keles’te vekil kaymakamlık yapıyor

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yeğeni Bünyamin Karaloğlu’nun 6 aydır Keles ilçesinde kaymakamlığa vekalet ettiği ortaya çıktı.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi tebrik etmek amacıyla Keles’e geldi....

Google Haberlere Abone ol
Bursa valisinin yeğeni Keles’te vekil kaymakamlık yapıyor

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yeğeni Bünyamin Karaloğlu’nun 6 aydır Keles ilçesinde kaymakamlığa vekalet ettiği ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi tebrik etmek amacıyla Keles’e geldi. Başkan Teke’yi makamında ziyaret eden Arınç, Kaymakam Vekili Bünyamin Karaloğlu ile tanıştı. Bünyamin Karaloğlu’nun Vali Münir Karaloğlu’nun yeğeni olduğunu öğrenen Arınç, “Sayın Valim, biz bunu göndermeyelim. Burada kalsın.” diye konuştu. Karaloğlu da, “O daha aday. Kursa gidecek.” ifadesini kullandı. Bünyamin Karaloğlu ise yurtdışından yeni geldiğini anlattı.

Bülent Arınç, 30 Mart seçimlerinde başkan seçilen Mehmet Teke’yi tebrik ederken şunları ifade etti: “Bu kazanma sıradan bir kazanma değil. Dağ yöresindeki 4 ilçemiz arasında Keles yüzde 55 oy oranıyla en yüksek oyu aldı. Hamdolsun yeni 5 yıllık bir dönem başladı. Başkan Mehmet Teke, meclis üyeleriyle birlikte halkımızın içinde görevini inşallah büyük bir başarıyla sürdürecek. Bize düşen emanet aldığımız günden itibaren dönemin sonuna kadar milletimize verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmektir. Bunun için arkadaşımıza güveniyor, başarılı olacağına inanıyoruz. Bize güvenen binlerce insanın ümitlerini boşa çıkarmadan verdiğimiz sözlerin her birini tek tek yerine getirmeyi vaat ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar