Bursa, suç oranının en az olduğu il olacak

Meslek hayatı boyunca kaymakamlık, valilik gibi mülki idare amirliği görevlerinde bulunan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Bursa, suç oranının en az olduğu il olacak

Meslek hayatı boyunca kaymakamlık, valilik gibi mülki idare amirliği görevlerinde bulunan MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Emniyet ve asayişte iddialıyız. Bursa'yı en yaşanabilir, suç oranının en az olduğu il yapacağız." dedi.

Kendisinin de oturduğu Soğanlı ve Alemdar mahallelerinde kahve ziyaretlerinde bulunan Kadir Koçdemir, özellikle hırsızlık ve asayiş olaylarıyla gündeme gelen Bursa'yı valilik tecrübesiyle kısa sürede en güvenli şehir haline getireceklerini söyledi. Bursa'nın bazı bölgelerinde kadınların ve çocukların akşam 21.00’den sonra sokağa çıkmaya imtina ettiklerini anlatan Koçdemir, "Bursa'da emniyet ve asayişi sağlayarak, insanlarımızın rahatça sokaklarda dolaşabileceği, her zaman kendilerini güvende hissedecekleri bir şehir haline getireceğiz." şeklinde konuştu.

Başta okullar olmak üzere parkların güvenlik sorununu da çözeceklerini anlatan ifade eden Koçdemir, "Zararlı maddeleri kullanma yaşı 11'e kadar düştü. Çocuklarımızı tehlikeye çeken bataklığı kurutacağız. Gençleri anlayan onların dünyasına hitap eden sosyal alanlar oluşturarak, onların eğlenirken yeteneklerini keşfetmeleri, spor, sanat ve eğitimle tanışmalarını ve ilerlemelerini sağlayacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar