Bursa öğrenme şenliklerine hazırlanıyor

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan eğitim şenliğinin hazırlık toplantısı Valilik Çarşamba binasında gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Samet...

Google Haberlere Abone ol
Bursa öğrenme şenliklerine hazırlanıyor

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan eğitim şenliğinin hazırlık toplantısı Valilik Çarşamba binasında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, eğitimin sadece eğitimcilere bırakılamayacak kadar kapsamlı bir eylem olduğunu belirtti.

Hayatın her kesiminde faaliyet gösterenlerin toplumun eğitimi adına verebilecekleri şeyler olduğunu aktaran Ercoşkun, bu birikimleri paylaşabilmek için eğitim şenliğinin iyi bir zemin oluşturduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Ünal da, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından geçen yıl 4 ilde düzenlenen öğrenme şenliğinin bu yıl 21 ilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Geçen yılki Bursa Öğrenme Şenliği’nin hedeflenen başarıya ulaştığını belirten Ünal, bu yılki şenliklerin 21-22 Mayıs tarihlerinde Kent Meydanı’nda yapılacağını, ilçelerde ise 29 Mayıs’a kadar süreceğini kaydetti.

Konuşmalardan sonra 21-29 Mayıs tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilecek öğrenme şenliğine iştirak edecek katılımcılarla birlikte gerekli planlama ve organizasyon gerçekleştirildi. CİHAN

Yorumlar