Bursa Kitap Fuarı’nı 293 bin kişi ziyaret etti

TÜYAP tarafından Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 12. Kitap Fuarı sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Kitap Fuarı’nı 293 bin kişi ziyaret etti

TÜYAP tarafından Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bursa 12. Kitap Fuarı sona erdi. Fuarı, 293 bin okurun ziyaret ettiği belirtildi.

    Bursa’da 'Kitap Baharı'nı estiren fuara, 280 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. Fuarın ziyarete açık olduğu 9 gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk etkinlikleri gibi 80 kültür etkinliği ve imza günlerinde 500 yazar okurlarıyla buluştu.

    Bursa Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak 10 yıldır düzenli olarak 2 kat büyüme ile ziyarete açılan ve ilgiyle takip edilen Bursa Eğitim Fuarı, üniversitelerden meslek yüksek okullarına, özel ve kamuya ait eğitim kurumlarından anaokullarına, dil kurslarından eğitim araç gereç firmalarına kadar geniş konseptiyle dikkat çekti. 190’a yakın temel eğitim, orta öğretim, mesleki ve teknik öğretim ve özel öğretim veren kurumların katılımıyla salon 1 ve 3'te hazırlanan Bursa Eğitim Fuarı ile ziyaretçiler tüm eğitim olanakları hakkında aynı anda bilgi edinme fırsatını yakaladı. CİHAN

Yorumlar