Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni binasında

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ata Bulvarı’ndaki yeni binasına taşındı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni binasında

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ata Bulvarı’ndaki yeni binasına taşındı.
Bursa Ağız ve Diş Hastanesi’ne bağlı olarak Nilüfer’e yapılması düşünülen Diş Polikliniği’ni de içinde barındıracak olan Ata Bulvarı’ndaki yeni binada, yaklaşık 200 genel sekreterlik personeli, Bursa’daki kamu hastanelerinin icrasını gerçekleştirecek.
Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, yeni bina ile Bursa halkına şehrin merkezine yakın bir noktadan, daha verimli sağlık hizmeti sunacaklarını belirtti.
Baştuğ, şunları dile getirdi: “Hizmet vereceğimiz yeni binamızı seçerken öncelikle Nilüfer bölgesinin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ihtiyacını göz önünde bulundurarak hareket ettik. Bu süreçte yaklaşık 35 binayı bu ön kıstasımızla birlikte kamu yararı, fiziksel ve mali kriterler çerçevesinde titizlikle inceledik. Ve incelemelerimiz neticesinde Bakanlığımızın da onayıyla Genel Sekreterliğimizin kapasitesine ve hizmet anlayışına en uygun olacağına inandığımız bu binaya karar verildi. Yaklaşık 6 bin metrekarelik kapalı alanı ve modern yapısı ile Ata Bulvarı’ndaki yeni binamız, alt katında yakın zamanda faaliyete başlayacak ADSM ile hem bölgenin diş hastanesi ihtiyacını giderecek hem de Genel Sekreterlik olarak hizmetlerini yürütecek. Yeni binamızın başta Bursa halkına olmak üzere Genel Sekreterliğimizin tüm çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
CİHAN

Yorumlar