Bursa-Kabataş hattını kapatan İDO, 1 Ocak'tan itibaren yeni güzergah belirledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BURULAŞ'a ait BUDO’nun zam artışına gitmemesi dolayısıyla Mudanya (Bursa)-Kabataş (İstanbul) hattından deniz otobüsleri olarak yeni yıl itibariyle çekilme kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, 1 Ocak’tan.

Google Haberlere Abone ol
Bursa-Kabataş hattını kapatan İDO, 1 Ocak'tan itibaren yeni güzergah belirledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BURULAŞ'a ait BUDO’nun zam artışına gitmemesi dolayısıyla Mudanya (Bursa)-Kabataş (İstanbul) hattından deniz otobüsleri olarak yeni yıl itibariyle çekilme kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, 1 Ocak’tan itibaren yeni hat açacağını duyurdu.

Yolculardan gelen talepleri ve İstanbul’un gelişen ulaşım ağındaki değişimleri dikkate aldıklarını vurgulayan İDO, yeni yılla birlikte hafta içi ve hafta sonu tek seferin yapılacağı Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Güzelyalı (Bursa) hattını açtığını duyurdu.

İDO yetkilileri yaptıkları yazılı açıklamada, Bostancı ile Armutlu arasındaki karşılıklı deniz otobüsü seferlerini İstanbul’da Bostancı yerine Kadıköy’e taşıyacaklarını, Marmara’nın diğer ucunda ise Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ni Yalova'nın Armutlu ilçesi ile birlikte hatta dahil edeceklerini kaydetti.

Buna göre yeni oluşturulan Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Güzelyalı hattında, Cumartesi günü dahil hafta içinde Mudanya Güzelyalı’dan saat 08.00’da, Pazar ve tatil günlerinde saat 16.30’da İstanbul’a hareket edecek olan deniz otobüsleri, Kadıköy’den ise her gün saat 15.00'da hareketle Yenikapı ve Armutlu'ya uğrayarak Mudanya’ya ulaşacak. Yeni hattın biletlerinin ise satışa sunulduğu öğrenildi. CİHAN

Yorumlar