Bursa iş dünyası go kart ile stres attı

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği’nin (BUGİAD) düzenlediği 'Sektörler Arası Karting Turnuvası', Bursa iş dünyasını bir araya getirdi.Türkiye'nin en büyük karting pistinde gerçekleştirilen turnuvaya, 14 farklı sektörden 60 iş adamı...

Google Haberlere Abone ol
Bursa iş dünyası go kart ile stres attı

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği’nin (BUGİAD) düzenlediği 'Sektörler Arası Karting Turnuvası', Bursa iş dünyasını bir araya getirdi.

Türkiye'nin en büyük karting pistinde gerçekleştirilen turnuvaya, 14 farklı sektörden 60 iş adamı katıldı. Oldukça çekişmeli geçen turnuva, birbirinden heyecanlı anlara sahne oldu.

Turnuvanın ilk etabında 6 kişilik 9 gruba ayrılan yarışmacılardan, gruplarında ilk 3’e girenler bir üst tura yükseldi. Kıran kırana geçen eleme turlarının ardından final turuna 6 yarışmacı kaldı. Rekabetin, adrenalinin üst seviyeye çıktığı turnuvanın final etabında Sayanora Pastaneleri’nden İbrahim Aydın, ilk sırada yer alarak şampiyonluğu Gıda Komitesine kazandırdı. Ekiz Gıda-Ambalaj’dan Ferhat Ekiz turnuvayı ikinci sırada bitirerek, Basın, Yayın, Kağıt ve Ambalaj Komitesine ikincilik madalyasını kazandırdı. Üçüncülük madalyasını Uçak Asansör’den genç pilot Semih Uçak kazandı. İlk üçe giren yarışmacılar ödüllerini BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi Fetullah Özkara’nın elinden aldı.

Turnuva şampiyonu İbrahim Aydın yaptığı açıklamada, "BUGİAD’ın geleneksel hale getirdiği bu tarz sosyal aktiviteler bizleri iş dünyasının getirdiği yoğun stresten uzaklaştırırken, aynı zamanda farklı sektörlerden iş adamlarının birbirleri ile tanışmasına vesile oluyor. Turnuvada emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum ve gerçekleştirilen sosyal aktivitelerin devamını bekliyorum." dedi.

Bu yıl ikincisini düzenledikleri ‘BUGİAD Go Kart Turnuvası’na iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi Fethullah Özkara, "BUGİAD olarak bizler üyelerimizin sadece iş yaşantılarında değil, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile sosyal yaşantılarında da yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yıl içerisinde karting, bowling, rafting gibi organizasyonlar gerçekleştiriyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar