Bursa İmam Hatip Lisesi Büyükşehir ile yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa İmam Hatip Lisesi’nin mevcut binalarının yıkılıp Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edileceğini söyledi. İmam Hatip Lisesi'nin pilav gününe katılan Altepe, şunları...

Google Haberlere Abone ol
Bursa İmam Hatip Lisesi Büyükşehir ile yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa İmam Hatip Lisesi’nin mevcut binalarının yıkılıp Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edileceğini söyledi.

İmam Hatip Lisesi'nin pilav gününe katılan Altepe, şunları dile getirdi: "Büyükşehir Belediyesi olarak mevcut binaların yıkılıp yenilenmesiyle İmam Hatip Lisesi’nde uzun zamandır beklenen çalışmaları gerçekleştirmiş olacağız. Burası, Bursa’ya yakışır güzel bir okul olacak. Okul, çevresiyle komple düzenlenecek. Yakında ihaleye çıkıyoruz. Bu proje, Yıldırım’ın da kalkınmasına katkı sağlayacak ve ilçeye değer katacak."

Bursa İmam Hatip Lisesi ile Bursa İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHMED) tarafından gerçekleştirilen organizasyonda, Bursa İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdullah Karaağaç, Başkan Altepe’ye desteği için teşekkür etti.

Bursa İmam Hatip Lisesi Orta Okulu İlahi Korosu ilahi konseri gerçekleştirdi.

CİHAN

Yorumlar