Bursa Emniyeti’nde yine memur ve müdürlerin görev yeri değişti

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından yurt genelinde polise yönelik başlatılan görevden almalar sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Emniyeti’nde yine memur ve müdürlerin görev yeri değişti


17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonun ardından yurt genelinde polise yönelik başlatılan görevden almalar sürüyor. Bursa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü’nün görevden alınmasıyla başlayan yer değişikliği emniyet müdür yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesi ve yeni şube müdürlerinin atanmasıyla devam etmişti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde bugün de iki merkez ilçeye yeni emniyet müdürü atandı. Çok sayıda şube müdürlüğüne de yeni atamalar gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre yeni atamalar şöyle: “Güvenlik Şube Müdürü Süleyman Gün. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ender Özköslü. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Gökhan Özcan. Hukuk İşleri Şube Müdürü Şahin Dizman. Bilgi İşlem Şube Müdürü Hakan Sezen. Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Nevzat Uğurer. Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürü İbrahim Erkalaycıoğlu. Hassas Bölgeleri Korumu Şube Müdürü Mehmet Şentürk. Özel Güvenlik Şube Müdürü Kadir Kart. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hakan Yaralı. Basın ve Halkla İlişkilir Şube Müdürü Fatih Balcı. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Hanefi Savur. Koordinasyon ve Hareket Şube Müdürü Hakan Tokatlıoğlu. Havaalanı Şube Müdürü Murat Çelebi ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Murat Kubilay.”

Merkez Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlker Türkbayrak atanırken Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ise İsmail Aşkınoğlu getirildi.

Emniyetteki görev değişikliği kapsamında operasyonun hemen ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınıp Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü'ne tayin edilen İhsan Yılmaz ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Tarık Ziyade Personel Şube Müdürlüğü emrine alındı. Ayrıca, 25 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.
CİHAN

Yorumlar