Bursa eğitimine hayırseverlerden 10 yılda 354 milyon liralık destek

Bursa’da eğitime hayırseverlerin de büyük destek verdiğinin altını çizen Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, “Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyasının başladığı 2003 yılı Nisan ayından bu yana Bursalı hayırseverler...

Google Haberlere Abone ol
Bursa eğitimine hayırseverlerden 10 yılda 354 milyon liralık destek

Bursa’da eğitime hayırseverlerin de büyük destek verdiğinin altını çizen Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, “Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyasının başladığı 2003 yılı Nisan ayından bu yana Bursalı hayırseverler tarafından 354 milyon 474 bin lira katkı sağlandı.” dedi.

Hayırseverler tarafından gerçekleştirilen eğitim yatırımlarını yerinde inceleyen Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, yetkililerden bilgi aldı. Bursa’da hayırseverler tarafından yaptırılan okul inşaatlarını ekibiyle birlikte gezen Mustafa Bilici, inşaatı devam eden yeni eğitim kurumlarının en kısa sürede tamamlanarak eğitimin hizmetine sunulacağını söyledi.

Bursa’da devlet millet işbirliğinin en güzel örneklerinin verildiğini belirten Mustafa Bilici, “Bursa’da gerek devlet imkanları, gerekse hayırseverler tarafından eğitime ciddi oranda yatırım yapılıyor. Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyasının başladığı 2003 yılı Nisan ayından bu yana Bursalı hayırseverler tarafından 354 milyon 474 bin lira katkı sağlandı. Eğitim camiası adına hepsine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Hedeflerinin kaliteli insan yetiştirmek olduğunu ifade eden Mustafa Bilici, “2003 yılına kadar 8 bin derslik inşa edilen Bursa’ya son 10 yılda yaklaşık 5 bin 500 derslik kazandırıldı. Şu an itibarıyla birçok okul inşaatımız da devam ediyor. Bu okullarımızın en kısa sürede tamamlanarak eğitimin hizmetine sunulmasını istiyoruz” dedi. CİHAN

Yorumlar