Bursa Doğa ve Av Fuarı 47 bin 655 kişi tarafından ziyaret edildi

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014 6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları,...

Google Haberlere Abone ol
Bursa Doğa ve Av Fuarı 47 bin 655 kişi tarafından ziyaret edildi

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014 6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı sona erdi.

Av sezonu öncesinde sektör ticaretine katkı sağlayan Bursa Doğa, Av Fuarı, 100’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile kuruldu.

Fuar 4 gün boyunca, yurt içi Türkiye’nin dört bir yanından, yurt dışından ise Avusturya, Çin, Irak, Kanada, Kuveyt, Libya, Rusya ve Suriye’den gelen toplam 47 bin 655 doğa ve av tutkunu tarafından ziyaret edildi. 2009 yılından itibaren geleneksel olarak sektördeki yenilikleri, gelişmeleri gösteren fuar, ülke avcılığında sektör ticaretini hareketlendirerek avcı, balıkçı ve doğa sporları tutkunlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri topluca sunuyor.

Katılımcı firmaların yeni müşterilere ulaşmasını sağlamak amacı ile hazırlanan fuar, balıkçılık ve av malzemelerinden araç aksesuarlarına, bıçaklardan kamp malzemelerine kadar geniş kapsamı ile gelen ilgilileri bilinçlendirmeyi, yaban hayatın korunmasına olanak sağladı.

CİHAN

Yorumlar