Bursa Doğa, Av Fuarı başlıyor

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014 Fuarı, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yarın başlıyor. Bu yıl 6. kez kapılarını açacak olan fuarın, av sezonu başlamadan önce sektördeki yenilikleri,...

Google Haberlere Abone ol
Bursa Doğa, Av Fuarı başlıyor

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014 Fuarı, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yarın başlıyor.

Bu yıl 6. kez kapılarını açacak olan fuarın, av sezonu başlamadan önce sektördeki yenilikleri, gelişmeleri doğa ve av tutkunlarına göstermesi, avcılık sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor. Fuarda, avcıların, balıkçıların, doğa sporları tutkunlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler yer alacak. Bu yıl 55 bin sektör temsilcisini buluşturacak olan fuar, balıkçılık ve av malzemelerinden araç aksesuarlarına, bıçaklardan kamp malzemelerine kadar geniş kapsamı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ilgilileri bilinçlendirmeyi, yaban hayatın korunmasına olanak sağlamayı amaçlıyor.

Fuar kapsamında, kara, deniz, hava, av ve avcılık malzemeleri ve ekipmanları: bıçaklar, avcılık, av köpekleri, balıkçılık malzemeleri ve ekipmanları, konfeksiyon, turizm, elektronik ürünler, kara taşıtları, deniz taşıtları, beslenme destek ürünleri, avcılıkla ilgili el sanatları ve tamir bakım işleri, sivil savunma ekip ve ekipmanları, sivil toplum örgütleri ve ilgili yayınlar yer alıyor.

CİHAN

Yorumlar