Bursa'da demokrasi nöbeti devam ediyor

Bursa'daki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda "demokrasi nöbeti"ni sürdüren vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi, şehitler için dua etti

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da demokrasi nöbeti devam ediyor
Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kentin çeşitli noktalarından AK Parti Bursa İl Başkanlığının da bulunduğu Şehreküstü semtindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, slogan atıp, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti.

Meydan ve çevresindeki yeşil alanlarda nöbete devam eden katılımcılar, Kuran-ı Kerim tilavetini dinleyerek darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.

Vatandaşlar daha sonra Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın konserini dinledi.
Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de meydanda kurulan platformdan nöbet tutan vatandaşlara hitap etti.

Vatan ve millete sahip çıkmak için demokrasi nöbetine katıldığını belirten Ahmet Ateş, "Gün birlik olma günüdür. Biz vatanımızı, milletimizi çok seviyoruz ve sahip çıkmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Allah vatanımıza, milletimize, askerimize ve polisimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımızı seviyoruz ve meydanları boş bırakmıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar