Bursa Büyükşehir Belediyesi, dağcılara malmeze dağıttı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’daki 13 dağcılık kulübüne de talep ettikleri malzemeleri hediye etti.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Büyükşehir Belediyesi, dağcılara malmeze dağıttı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’daki 13 dağcılık kulübüne de talep ettikleri malzemeleri hediye etti. Merinos Göl Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen törende, dağcılara malzemeleri teslim edildi. Bursa’yı sporun her alanında başarıya ulaştırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, “Bizler, sporu seviyoruz. Bursa olarak her konuda iddialıyız, spor alanında da önemli başarılara imza atıyoruz. Yerel yönetimler olarak görevimiz kentin tüm spor dallarında gelişimi desteklemektir” dedi.

Bursa’nın her alanda öncü bir kent olmasını istediğini kaydeden Başkan Altepe, “Bugün Bursa’da her mahalleye yaya mesafede ulaşılacak spor tesisleri kazandırıyoruz. 110. tesisimizi Soğukkuyu’da hizmete açtık. Bursa’da tüm spor branşlarının gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uludağ’da da gereken çalışmaları yapıyoruz. Dağcılık sporunun gelişmesi, bu sporu yapan kişilerin sayısının artması için yapılan faaliyetlere destek sağlıyoruz” diye konuştu.

Dağcılara malzemelerini veren Başkan Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı’nda da bir alanda dağcılar için bir tırmanma duvarının yapılacağını müjdeledi. Altepe, dağcılık kulüplerinin Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettiği dağcı ipi, kask, krampon ve kazmaları dağcılara verdi. CİHAN

Yorumlar