Bürokrat eşleri KAYMEK'i ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), 105 branşta kurs hizmeti vermeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bürokrat eşleri KAYMEK'i ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), 105 branşta kurs hizmeti vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün ve bürokrat eşleri ile birlikte KAYMEK'in Sümer'deki kurs merkezini ziyaret etti.

Yılda yaklaşık 10 bin kişiye hizmet veren KAYMEK, 105 branşa ulaşan kursları ile büyük bir eğitim merkezi haline dönüştü. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün ile birlikte KAYMEK'in Sümer Kurs Merkezi'ne giderek kursiyerlerle sohbet etti. Ziyarete bazı bürokrat eşleri de katıldı.

Sümer Kurs Merkezi'nde verilen, bilgisayar kullanımı, çini, tel kırma, adli kalem işleri, yönetici asistanlığı, web tasarım, evde çocuk bakımı, ev tekstili, sanayi makineleri, Fransızca ve Almanca gibi kurslarda kursiyerlerle sohbet eden Özhaseki ve Düzgün yapılan el işlerini inceleyerek bilgi aldı. Düzenlenen kurslar ve bu kurslarda üretilen eşyalar bürokrat eşleri tarafından oldukça beğenildi.

Günün sonunda Neşe Özhaseki tarafından Gül Düzgün ve ziyarete katılan bürokrat eşlerine KAYMEK kursiyerlerinin üretimi olan hediyeler verildi. CİHAN

Yorumlar