Burma: Yanlış geçen planı düzeltmek için çalışıyorum

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çobanözü Mahallesi halkı ile buluştu. Mahalle Sakinlerinin özellikle su, ulaşım ve okul sorunları hakkında ilettiği yardım taleplerine kayıtsız kalmayan Başkan Burma, "Kaymakamlık ve Büyükşehir Belediyesi nezdinde bu.

Google Haberlere Abone ol
Burma: Yanlış geçen planı düzeltmek için çalışıyorum

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Çobanözü Mahallesi halkı ile buluştu. Mahalle Sakinlerinin özellikle su, ulaşım ve okul sorunları hakkında ilettiği yardım taleplerine kayıtsız kalmayan Başkan Burma, "Kaymakamlık ve Büyükşehir Belediyesi nezdinde bu sorunlarınızın çözümü için uğraşacağım." dedi.

Göreve başladığı gönlerde yaptığı ilk işlerden birinin Çobanözü Mahallesi'ndeki imar uygulamalarını düzeltmek olduğunu belirterek sözlerine başlayan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Benden önceki dönemde planınız yapılmıştı,ancak yanlıştı. Ben hiç üzerinde durmadan o planı meclisten geçirirdim.Ama yaptığım işi düzgün, dürüst,halk yararına yaptığım için yanlış yapılan planınızı düzelterek, size hakkınız kadar kat hakkı sağladım. Bu da ilk yapılan plana göre iki katıdır. Bu nedenle biliyorsunuz ki, sözüme güvenebilirsiniz." diye konuştu.

İlçelerinin günden güne daha fazla geliştiğini, aşağılarda başlayan gelişmenin etkilerinin üst mahallelerde görüldüğünün de altını çizerek konuşmasını Başkan Burma, "Siz yukarıdan Atakum'un ne kadar hızlı büyüdüğünü görüyor ve biliyorsunuz. Bu gelişim ve değişim önümüzdeki dönem buraları ve mahalle olacak köylerimizi de içine alacak şekilde genişleyerek sürecektir. İmar planınız tamamlandığında ,buralar Atakum'un en değerli,güzel,modern yerlerinden biri olacaktır. Bunu sağlamak için var gücümle çalışıyor, üzerime düşen her türlü görevi yapıyorum. " şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar