Burhaniye'de yeni hükümet binasının temeli atıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yapılacak olan hükümet konağının temeli atıldı. Toplam 6 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak olan bina Selçuklu mimarisinde inşa edilecek Temel atma nedeniyle düzenlenen törene Vali Ahmet Turhan, Balıkesir Mil.

Google Haberlere Abone ol
Burhaniye'de yeni hükümet binasının temeli atıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yapılacak olan hükümet konağının temeli atıldı. Toplam 6 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak olan bina Selçuklu mimarisinde inşa edilecek

Temel atma nedeniyle düzenlenen törene Vali Ahmet Turhan, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Kaymakamı Osman Yenidoğan, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, kaymakamlar, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Yenidoğan, çalışanların çalışma alanlarının modernize edilmesi ve özellikle hizmet alan vatandaşların hizmeti daha hızlı ve modern ortamlarda alması için hizmet binasının yenileneceğini söyledi.

Vali Ahmet Turhan ise konuşmasında, " Toplam 6 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan Selçuklu mimarisinde çok güzel bir bina inşa edeceğiz. Tabi ki sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Burhaniye ülkemizin en güzel ilçelerinden birisi, özellikle yaz aylarında çok yoğun bir nüfus ve yabancı turistler burada bulunuyor. Gerek yabancıların hizmet aldığı gerekse sizlerin hizmet aldığı bu tarz binaların modern olması gerekiyor. Bu kapsamda Burhaniye Hükümet Konağı inşallah Balıkesir'e öncülük edecektir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Turgut Açari tarafından dua edildi. Daha sonra protokol üyeleri tarafından temel ilk harç bırakıldı. CİHAN

Yorumlar