Burçlu öğretmenler izcilik sertifikasını aldı

Adana Özel Burç Okulları idari ve öğretmen kadrosu 3 günlük izcilik eğitiminin ardından sertifikalarını aldı.

Google Haberlere Abone ol
Burçlu öğretmenler izcilik sertifikasını aldı

Adana Özel Burç Okulları idari ve öğretmen kadrosu 3 günlük izcilik eğitiminin ardından sertifikalarını aldı.

Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doktor Suat Kılıç, İzcilik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Seçil Binboğa ve İzcilik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ayhan Binboğa izcilik eğitimlerini tamamlayan Özel Burç Okulları idari ve öğretmen kadrosuna sertifikalarını verdi. Törenin ardından idari ve öğretmen kadronun bu eğitimle öğrendiklerini öğrencilerine nasıl uygulamaları gerektiği konusunda seminer düzenlendi. Özel Burç Çukurova İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen seminere Genel Müdür Sultan Sözeri, Genel Müdür Yardımcısı Rüstem Gökçe, okul müdürleri, öğretmenler ve idari kadro katıldı.

Seminerde konuşan Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, “Buradaki birlikteliğimizin sebebi daha önce aldığımız izcilik eğitimiyle ilgili bilgileri okullarımızda nasıl uygulayabileceğimiz konusunda fikir alışverişi yapmanın yanı sıra izcilik faaliyetlerinde önemli olan mekan ve grupları oluşturan kişilerle güzel vakit geçirmek. İzcilik kurallarını liderlerle beraber en iyi şekilde öğrenip öğrencilerimize hayat tecrübesi kazandırmak ve bilinçlendirmek istiyoruz.” dedi.

İzcilik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Seçil Binboğa da “Yer, mekan ve faaliyetler konusunda her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Küçük yaşlardan yavru izciler yetiştirerek onları birer yavru kurt yapmalıyız. Lütfen bu alacağınız sertifikaları rafa koymayın. Bunları kullanılabilir hale getirin” diye konuştu.

İzcilik Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ayhan Binboğa ise “TİF’in Türkiye’de yaptığı birçok izci kampı var. Bunlara her zaman katılabilirsiniz. Kış gelmeden bir uygulamalı eğitim kampı yapmalıyız. Bir de bu sene Bolu Aladağ’da kamp yerimiz açıldı. Geçen ay içerisinde MEB eğitim kampını DSİ baraj kampında verdik. Burada da isterlerse 7-11 yaş arasında 1 grup lider, 11-15 yaş arasındaki izcilere 1 grup lider, 15-18 yaş arasındakilere 1 grup lider verilip kamp yapılabilir.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar