Burçlu miniklerin karne heyecanı

Özel Burç Öğe Anaokulu, ‘Meraklı Minikler’, ‘Renkli Kalpler’ ve ‘Sevgi Çiçekleri’ sınıfı öğrencileri yılsonu karne şenliğinde buluştu.58 minik öğrencinin ilk başta şiirlerini okudukları, ardından tek tek madalyalarını ve...

Google Haberlere Abone ol
Burçlu miniklerin karne heyecanı

Özel Burç Öğe Anaokulu, ‘Meraklı Minikler’, ‘Renkli Kalpler’ ve ‘Sevgi Çiçekleri’ sınıfı öğrencileri yılsonu karne şenliğinde buluştu.

58 minik öğrencinin ilk başta şiirlerini okudukları, ardından tek tek madalyalarını ve başarı belgelerini aldıkları şenlikte, renkli görüntüler ortaya çıktı. Başarı belgesi ve madalyalarını alan öğrenciler, ailelerinin yanına koşarak sevinçlerini onlarla paylaştı. Okul Müdürü Abdullah Akça, “Burç Okulları olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız onlar bugün başarı belgelerini ve madalyalarını alarak 1’inci sınıfa geçtiler. Bizler bugün onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında hepsinin yollarının açık olmasını diliyorum.” dedi. Gecenin sonunda Meraklı Minikler, Renkli Kalpler ve Sevgi Çiçekleri sınıfı öğrencileri sandalye kapmaca, çuval yarışı gibi etkinliklerde birbirleriyle yarıştı.

CİHAN

Yorumlar