Burçlu minikler hünerlerini sergiledi

Burç Çukurova İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri yıl içerisinde öğrendiklerini düzenlenen yıl sonu etkinliğiyle sergiledi. Düzenlenen gecede öğrenciler tüm hünerlerini sergilerken veliler de çocuklarının performansları karşısında...

Google Haberlere Abone ol
Burçlu minikler hünerlerini sergiledi

Burç Çukurova İlköğretim Okulu 3-B sınıfı öğrencileri yıl içerisinde öğrendiklerini düzenlenen yıl sonu etkinliğiyle sergiledi.

Düzenlenen gecede öğrenciler tüm hünerlerini sergilerken veliler de çocuklarının performansları karşısında duygulu anlar yaşadı. Ancak asıl duygu seli gösteri sonunda öğrencilerin açtıkları pankartı görünce yaşandı.

Minik Burçlular toplumsal olaylara ve felaketlere karşı kayıtsız kalmadıklarını gösterdiler. “Soma Seni Unutmadık” pankartı açan minikler izleyenlerin alkış tufanıyla karşılaştı. Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Servet Genç, “Ülkemiz hüzünlü günler geçiriyor ve bizim öğrencilerimiz Soma’da yıkıntı altında kalan şehitlerimizi unutmadı ve onların bu yaşta böyle davranmaları hepimizi çok etkiledi. Hepsini yürekten kutluyorum.” dedi. Sınıf Öğretmeni Leyla Çelebi tarafından düzenlenen etkinlikte ayrıca “Türkiye’nin Şehirleri Kadar Kitap Okuma” kampanyası doğrultusunda 81 kitap okuyan öğrencilerin velilerine sertifika verildi.

CİHAN

Yorumlar