BURÇDER, Soma maden şehitleri için mevlid okuttu

Bursa Kamu Çalışanları Derneği (BURÇDER) tarafından, Soma’daki faciada hayatını kaybeden madenciler için Mevlid-i Şerif okutuldu. Yıldırım Beyazıd Camii'ndeki programa dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile...

Google Haberlere Abone ol
BURÇDER, Soma maden şehitleri için mevlid okuttu

Bursa Kamu Çalışanları Derneği (BURÇDER) tarafından, Soma’daki faciada hayatını kaybeden madenciler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yıldırım Beyazıd Camii'ndeki programa dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, mevlid okunarak dua edildi. Dernek üyelerinin madenciler için okuduğu hatimler de şehitlerin ruhuna hediye edildi. Etkinliğin sonunda cemaate ikramda bulunuldu.

Bursa Kamu Çalışanları Derneği Başkanı Süleyman Ertürk, Soma faciası nedeniyle yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Ertürk, “Böyle bir olaya dernek olarak kayıtsız kalamazdık. Şehitlerimiz için üyelerimiz tarafından hatimler yapıldı. Bu programda da Kur’an ve mevlid okutarak hatimlerimizle birlikte şehitlerimizin ruhuna bağışladık. Bu vesile ile facia sonrası vermiş olduğumuz 301 şehidimize Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar