Burç Vural’da Sağlıklı Yaşam Günleri

Adana'da eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde de adından söz ettiren Burç Vural İlkokulu ve Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) işbirliğinde “Sağlıklı Yaşam Günleri” düzenlendi....

Google Haberlere Abone ol
Burç Vural’da Sağlıklı Yaşam Günleri

Adana'da eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde de adından söz ettiren Burç Vural İlkokulu ve Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) işbirliğinde “Sağlıklı Yaşam Günleri” düzenlendi.

Adana’daki doktor ve eczacıların katılımıyla düzenlenen program Burç Vural İlkokulu’nun balo salonundaki kahvaltı ile başladı. 5 yıldızlı otelin konfor ve lezzetini aratmayacak kahvaltının ardından katılımcılar, Burç Vural İlkokulu ve SAMEDER’in tanıtım slaytlarını izledi.

Burç Vural İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Başol, tanıtım slaytlarının ardından yaptığı konuşmasında, “Sizleri kurumumuzda ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktur. Bu okul geleceğimiz çocuklarımız için hazırlandı. İyi bir insan yetiştirmek için sadece bina yetmiyor. Yeni eğitim uygulamaları, sanat sınıfları, spor alanları ve teknolojik donanımlar ve de tabi ki güzide öğretmenler. Okulumuzu mutlaka gezmelisiniz diyorum." ifadelerine yer verdi.

SAMEDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Önem ise “Sağlıklı yaşama rehber Efendimizin Kutlu Doğumu hepimize kutlum olsun. Sabahın erken saatinde ailece güzel bir kahvaltı ile güne başlamak Sağlıklı Yaşam Günleri sloganımıza çok yakıştı. Sağlık camiasından herkesin derneğiyiz. Şimdiye kadar üyelerimiz için birbirinden güzel ve anlamlı konferans, seminer, gezi ve piknik yapıldı. Üyelerimizin desteğiyle yurt içi ve yurt dışında pek çok sağlık taraması yapıldı. Hepinize teşekkür ederim. Haydi spora! Bu defa da sağlıklı kalmak için spor diyoruz. Bize ev sahipliği yapan Burç Vural Kolejine de derneğimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

300’e yakın davetlinin katıldığı ve yeni dostlukların kazanıldığı, birlik, beraberlik, dayanışma duygularına sahne olan program kapsamında masa tenisi turnuvası da gerçekleştirildi. Oldukça keyifli geçen ve tatlı bir rekabetin gözlendiği turnuvanın baylar kategorisinde Alptekin Dalkır birinci olurken, Seyithan Akdemir ikinci, Alpay Koç üçüncü, Serdar Kahraman ise dördüncü oldu. Bayanlar kategorisinde Fatma Şeyda Akıncı birinciliği elde ederken, Vuslat Kökşen ikinciliği, Dilvin Yılmaz ise üçüncülüğü aldı. Okulun lise ve ortaokul öğrencilerinin yer aldığı erkekler kategorisinde de Mustafa Akdeniz birinciliği göğüslerken, Onur Mert ikinciliği, Onur Coşkun’da üçüncülüğü elde etti.

AİLE SICAKLIĞINDA MUTLU BİR GÜN

Son olarak, katılımcılar Burç Vural İlk ve Ortaokulu’nu gezerek, okulun eğitim sistemi hakkında detaylı bilgiler aldı. Katılımcılar, okulun 3D teknoloji ve zenginleştirilmiş eğitim laboratuvarını, kütüphaneyi, sanat sokağını, konferans salonunu, yüzme havuzunu, sauna ve fitness salonlarını, sosyal tesisleri, spor alanlarını, okul mutfağını ve sınıfları gezerek, Adana’ya bu kalitede bir okulun kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Katılımcıların birçoğu, çocuklarının böyle bir okulda eğitim görmelerini arzu ettiklerini belirterek, kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ve ailece mutlu bir gün geçirdikleri ifade etti.

CİHAN

Yorumlar