Burç Vural İlkokulu velileri masa tenisinde yarıştı

Adana’da eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de adından söz ettiren Özel Burç Vural İlkokulu’nda, veliler arasındaki kaynaşmanın sağlanması, yeni dostluk ve arkadaşlık bağlarının kurulması amacıyla m.

Google Haberlere Abone ol
Burç Vural İlkokulu velileri masa tenisinde yarıştı

Adana’da eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de adından söz ettiren Özel Burç Vural İlkokulu’nda, veliler arasındaki kaynaşmanın sağlanması, yeni dostluk ve arkadaşlık bağlarının kurulması amacıyla masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Okulun masa tenisi salonunda düzenlenen turnuvada 6 maç oynandı. Babaları masa tenisi turnuvasında kıran kırana mücadele ederken, öğrenciler de anneleriyle birlikte onlara tezahüratlarla destek oldu. Okulun ikramı olan pasta ve çörekleri yiyerek hem sohbet eden hem de dostluklarını pekiştiren veliler, masa tenisi maçlarında hoşça vakit geçirdiler. Turnuvaya konuk olarak katılan Okul Müdürü Ramazan Başol da velilerle bol bol sohbet ederek onların heyecanını paylaştı.

Birbirinden renkli görüntüleri beraberinde getiren turnuva sonunda, Hayrettin Güngör birinciliği göğüsledi. Saadettin Akman ise ikinciliği elde ederken, Alpay Koç üçüncü oldu. Dereceye giren velilere madalyalarını takdim eden Özel Burç Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Serbülent Dönmez, “Okul veli kaynaşmasını güçlendirmek amacı ile yaptığımız bu turnuvalara katılan ve emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Böylesi etkinliklere yöneticilerimiz de onaylarsa önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

TURNUVA AMACINA ULAŞTI
Özel Burç Vural İlkokulu Müdürü Ramazan Başol ise masa turnuvanın Burçlu velilerin kaynaşmasını, tanışmasını ve yeni dostlukların kurulmasını sağladığını belirterek, “Öğrencilerimize yönelik her ay farklı spor dallarında etkinlikler düzenliyoruz. Spor etkinliklerini velilerimiz için de planladık. Velilerimiz arasında düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasının amacına ulaştığını düşünüyorum. Turnuvaya katılarak ter döken ve destek veren tüm velilerimize, öğrencilerimize ayrıca organizasyonda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar