Burç Ortaokulu'nun temeli dualarla atıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde hayırsever esnaflar tarafından yaptırılacak olan Özel Kozan Burç Ortaokulunun temel kazı çalışmalarına dualarla başlandı.Şehit Hüseyin Soydan Caddesi üzerinde yapımında başlanılan kolej binası, 4 bin 990 metrekare...

Google Haberlere Abone ol
Burç Ortaokulu'nun temeli dualarla atıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde hayırsever esnaflar tarafından yaptırılacak olan Özel Kozan Burç Ortaokulunun temel kazı çalışmalarına dualarla başlandı.

Şehit Hüseyin Soydan Caddesi üzerinde yapımında başlanılan kolej binası, 4 bin 990 metrekare üzerine 4 kat ve 17 derslik olarak yapılacak. Ortaokul olarak öğrenim verecek olan kolejin, 2015 - 2016 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor. Okulda laboratuvarların yanı sıra konferans salonu, yemekhane, yüzme havuzu, halı saha ve basketbol sahası gibi sosyal alanlarında olacağı bildirildi.

Özel Burç İlkokulu Müdürü Abdulhadi Kaya yaptığı konuşmada, Kozan’ın geleceğine dönük yatırım yapılan en önemli alan olduğunu söyledi. Kaya, “Temelini attığımız ve kısa zamanda bitmesini temenni ettiğimiz okulun, başta Kozan olmak üzere tüm öğrencilerimizin, ailelerin ve ülkemizin ufkunu açmasını umuyor, hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Okulun tamamlanmasında Kozan esnafına ve halkına görev düştüğünü ifade eden Kaya, ”İnşallah bu eğitim kurumunda çok çalışkan ve becerikli, ilçemizin adını dünyaya duyurabilecek yetenekte gençlerimiz yetişecektir“ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualar edilerek, kurban kesildi ve ilk kazma vuruldu. CİHAN

Yorumlar