Burç Okulları'nın 3 öğrencisi TÜBİTAK’ın yaz kampına davet edildi

Adana Özel Burç Okulları’nın 3 öğrencisi TÜBİTAK’ın yaz kampına davet edildi. 2013-2014 eğitim öğretim yılı 19. Ulusal Ortaokul ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları birinci aşama sınav sonuçları açıklandı. Özel Burç Okulları öğrencileri,...

Google Haberlere Abone ol
Burç Okulları'nın 3 öğrencisi TÜBİTAK’ın yaz kampına davet edildi

Adana Özel Burç Okulları’nın 3 öğrencisi TÜBİTAK’ın yaz kampına davet edildi. 2013-2014 eğitim öğretim yılı 19. Ulusal Ortaokul ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları birinci aşama sınav sonuçları açıklandı. Özel Burç Okulları öğrencileri, Türkiye genelinde her ilköğretim okulundan 10'ar öğrencinin katıldığı TÜBİTAK seçmelerinde başarı gösterdi. Burç okullarının 3 öğrencisi, TÜBİTAK’ın yaz kampında Adana’yı temsil edecek.

TÜBİTAK 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları'nın sonuçlarının açıklanmasının ardından; Burç Okulları'ndan Melih Ünsal, Muhammed Enes Kangöz, Eren Can Gür, Afyon'da yapılacak yaz kampına seçildi. Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri, elde ettikleri başarının kendileri için sürpriz olmadığını belirterek, "Tüm öğrencilerimizi ve onları en iyi şekilde yetiştiren, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin ailelerinin de bu başarıda önemli payı var. Çünkü öğrenci başarısının veli-öğretmen ve okul yönetimi işbirliği ile gerçekleşeceği düşüncesiyle velilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Öğrencilerimizin kamptan en iyi şekilde faydalanacaklarından da eminim." dedi.

Burç Okulları Olimpiyat Koordinatörü Emrah Türkmen ise öğrencilerinin bu başarılarının özverili ve istikrarlı bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi. Türkmen, öğrencilerinin Afyon'daki kampta 15 gün eğitim göreceklerini belirterek, "Öğrencilerimizi azimli çalışmaları için kutluyorum. Takım ruhu ile hareket edip, başarıya odaklandığımız sürece elde ettiğimiz bu başarılara yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar