Burç Öge, kardeş okul öğrencilerini ağırladı

Bilgeder Çocuk Okulu’nun minikleri kardeş okul seçtikleri Özel Burç Öge İlköğretim Okulu’nun anasınıfını ziyaret etti.Burç Öge’nin sinema salonunda, “Madagaskar 3” adlı filmi 3 boyutlu olarak izleyen 5-6 yaş grubundaki minikler,...

Google Haberlere Abone ol
Burç Öge, kardeş okul öğrencilerini ağırladı

Bilgeder Çocuk Okulu’nun minikleri kardeş okul seçtikleri Özel Burç Öge İlköğretim Okulu’nun anasınıfını ziyaret etti.

Burç Öge’nin sinema salonunda, “Madagaskar 3” adlı filmi 3 boyutlu olarak izleyen 5-6 yaş grubundaki minikler, film süresinde eğlenceli anlar yaşadı. Filmin ardından bahçedeki oyun alanında oyun oynamaya başlayan minikler keyifli saatler geçirdi.

Bilgeder Başkanı Ayfer Oruç, davetleri için Burç Okulları’na teşekkür ettiklerini belirterek, “Burç Okulları çocukların ufkunu açtı. Bugün öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi. Gösterilen ilgiden dolayı da kendilerini çok özel hissettiler.” dedi.

Burç Öge anasınıfı öğretmeni Neslihan Ünal, “Bugün kardeş okulumuzun minik öğrencileriyle oyunlar oynadık, eğlendik, onlara eğitici bilgiler verdik ve sinema salonumuzda çizgi film izlettik. Miniklerin etkinlikten memnun kaldığını görmek bizi çok sevindirdi.” diye konuştu.

Okul Müdürü Abdullah Akça da çocukların keyifli saatler geçirmesini sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu vurguladı. Akça, “Okulumuzun imkanlarından kardeş okulumuzun minikleri de faydalansın istedik. Anasınıfı öğretmenlerimiz kardeş okulumuzun minikleriyle ilgilenip, onların eğlenerek öğrenmesini sağlamanın yanı sıra farklı bir gün yaşattı. Bu yüzden öğretmenlerimize ve katılımları için kardeş okulumuza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar