Burç Kozanlı öğrenciler ‘Kış Okulu’nu başarıyla tamamladı

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, ‘Kış Okulu’ kapsamında öğrencilere 3 günlük dolu dolu bir program hazırladı.

Google Haberlere Abone ol
Burç Kozanlı öğrenciler ‘Kış Okulu’nu başarıyla tamamladı

Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu, ‘Kış Okulu’ kapsamında öğrencilere 3 günlük dolu dolu bir program hazırladı. Programa katılan öğrenciler, eğitici ve öğretici etkinliklerin yanı sıra eğlenceli aktivitelerle de birbirinden güzel anıların sahibi olurken, kış okulunu da başarıyla tamamladılar.
Özel Burç Okulları bünyesinde oluşturulan, "Kış Okulu’nda öğrenciler, bir yandan ders yapıp, eksikliklerini gidererek kendilerini geliştirme fırsatı yakalayan öğrenciler, 3 günü kapsayan programın son günün de ise çuval ve yumurta yarışmalarla da hünerlerini sergilediler. 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu öğrenciler, aynı zamanda karne heyecanıda yaşadı. Okul Müdürü Abdulhadi Kaya,konuyla ilgili şunları kaydetti:
“Kış okulu programımızda eğitim öğretim faaliyetlerimizle beraber geleneksel oyunlarımızı öğrencilerimize öğretmek ve bu oyunların çağımız nesilleriyle etkileşimini gerçekleştirmek adına, çuval yarışı, yumurta yarışı gibi etkinlikler de yaptık. Böylelikle öğrencilerimiz eğlenirken, öğrenerek kış okulunu tamamladılar." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar