Burç Ceyhan Koleji'nin veliler arası voleybol turnuvası sona erdi

Burç Ceyhan Koleji tarafından bu sene 3’üncüsü düzenlenen sınıflar arası Babalar Voleybol Turnuvası 16 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.Turnuvanın ilk maçları 8-A ve 7-A sınıfları arasında yapıldı. Okuldaki diğer bütün sınıfların...

Google Haberlere Abone ol
Burç Ceyhan Koleji'nin veliler arası voleybol turnuvası sona erdi

Burç Ceyhan Koleji tarafından bu sene 3’üncüsü düzenlenen sınıflar arası Babalar Voleybol Turnuvası 16 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvanın ilk maçları 8-A ve 7-A sınıfları arasında yapıldı. Okuldaki diğer bütün sınıfların katılımıyla 2 hafta süren karşılaşmalar günde 2 maç oynanarak devam etti. Turnuvanın final maçı 7-A ile 2-B sınıfları arasında oynandı. Büyük çekişmenin olduğu final maçını kazanan 7-A sınıfı kupanın sahibi oldu. Turnuva esnasında anasınıfı öğrencilerinin babalarına yaptıkları neşeli tezahüratlar ilgi çekti. Turnuva hakkında görüş belirten veliler "Okulumuz birçok alanda faaliyet yapıyor, bizler de imrenerek bakıyorduk. Bu turnuva yoğun iş hayatı içerisinde bizlere ilaç gibi geldi, çok mutlu olduk. Okulumuza bu tür etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Turnuvayı organize eden beden eğitimi öğretmeni Barbaros Gündoğan, “Bu turnuvaların amacı sporu vesile kılarak veliler, okul ve öğretmenler arasında kaynaşmayı sağlamaktı. Turnuvadan önce velilerimizin birçoğu birbirini tanımıyordu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz.” diye konuştu.

Okul Müdürü Evliya Demiraslan ise “Yaklaşık 240 velimiz ve öğretmenlerimizin aileleriyle katıldığı bu turnuvanın amacına ulaştığını düşünüyorum. Turnuvamız son derece güzel, zevkli ve çekişmeli geçti. Velilerimiz turnuva boyunca dostluğu elden bırakmayarak sporun temiz olan yüzünü ve güzelliğini bir kez daha gösterdi. Centilmenliklerinden ve sergiledikleri güzel oyundan dolayı velilerimizi kutluyorum. Ben de bir veli olarak oynadım ve çok zevk aldım. Velilerimizin de bu memnuniyetlerini görüyorum. Velilerimiz arasında kaynaşmaya vesile oldu. Ben yarışmaya katılan bütün babaları katıldıkları için ve dereceye girenleri başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personele teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar