Burç Ceyhan Koleji’nde Yerli Malı Haftası coşkulu geçti

Burç Ceyhan Koleji Anaokulu’nda Yerli Malı Haftası yapılan etkinlikler coşku içinde kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Burç Ceyhan Koleji’nde Yerli Malı Haftası coşkulu geçti

Burç Ceyhan Koleji Anaokulu’nda Yerli Malı Haftası yapılan etkinlikler coşku içinde kutlandı.

Burç Ceyhan Koleji öğrencilerinin her alanda bilgilenmesini sağlamak amacıyla Yerli Malları (Tutum, Yatırım ve Türk Malları), haftası kapsamında etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinliklerde minikler hem yerli malları hakkında bilgilendi hem de doyasıya eğlendi.

Öğrenciler öncelikle evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sergilediler. Görsel açıdan iştah kabartan sunumların olduğu sergi izleyenler tarafından ilgi odağı oldu. Üzüm, elma, armut gibi meyvelerin yanı sıra baklava, kuruyemiş, süt, meyve suyu gibi yiyecek ve içecekler de sergilendi. Öğrenciler daha sonra bu yiyecek ve içecekleri arkadaşlarıyla paylaşarak hep beraber yedi.

Burç Ceyhan Koleji öğrencileri daha sonra meyve kostümleriyle hazırladıkları oyunu sergiledi. Şiirler ve şarkılarla devam eden, Yerli Malı Haftası etkinlikleri Burç Ceyhan'da coşkulu bir şekilde kutlandı.
Okul Müdürü Evliya Demiraslan, "Öğrencilerimizin farklı etkinliklerde bulunmasını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin özel günleri aktif olarak yaşamalarını sağlıyoruz. Bu tür etkinlikler onların farklı değerler edinmesi için çok önemli." dedi.

Yerli Malı Haftası kutlamalarının hem eğitim açısından çok önemli hem de çocukların eğlenceli vakit geçirmesine vesile olduğunu söyleyen Demiraslan, çocuklar arasında paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştirilmesine katkı sağladığını ifade etti.
CİHAN

Yorumlar