Bülent Arınç’a, Muhsin Yazıcığlu protestosu

Bilecik'te partisinin seçim çalışmasına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alperen Ocakları'na üye bir grubun protestosu ile karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç’a, Muhsin Yazıcığlu protestosu

Bilecik'te partisinin seçim çalışmasına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Alperen Ocakları'na üye bir grubun protestosu ile karşılaştı. Grup, Arınç, aracına binip ayrılacağı sırada "Namus borcunu öde, Muhsin Başkanın katillerini bul" şeklinde slogan attı. Slogan atan gençleri çembere alan polis, grubun Arınç’a yaklaşmasına engel oldu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilecik ve ilçelerinde seçim çalışmalarına katıldı. Partililere hitap eden ve hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatan Arınç, program çıkışında Alperen Ocakları'na üye bir grubun protestosu ile karşılaştı. Arınç, makam aracına binip ayrılacağı sırada, yolun karşısında toplanan grup, "Namus borcunu öde, Muhsin Başkanın katillerini bul." diye slogan attı.

Arınç’ın ayrılması sırasında güvenlik önlemi alan polis ekipleri bir anda yükselen sloganlar üzerine gençlere müdahalede bulundu. Grup, "Muhsin Başkanın askerleriyiz, Katiller hesap verecek, Muhsin Başkanın katillerini istiyoruz, Sayın Arınç namus sözünüzü tutun." diye slogan attı.

Grup, ayrıca üzerinde "1813 gündür namus borcunuzu bekliyoruz, "Üç yıldır laf değil icraat bekliyoruz." yazılı pankartlar açtı.

Polis ekipleri, gençleri çembere alarak, Arınç'ın aracına ulaşmalarını önledi. Grup, polis yetkilileriyle yaptıkları görüşmenin ardından sessizce dağıldı. Arınç ise grup protestolarını sürdürürken makam aracıyla olay yerinden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar