Bülent Arınç: Yolsuzluk bizim yanımızdan geçemez

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Yolsuzluk bizim yanımızdan geçemez. Yolsuzluk olsaydı biz Bursa'ya 800 trilyon liraya hastane yapmaya kalkmazdık.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç: Yolsuzluk bizim yanımızdan geçemez

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Yolsuzluk bizim yanımızdan geçemez. Yolsuzluk olsaydı biz Bursa'ya 800 trilyon liraya hastane yapmaya kalkmazdık. Elimizde para olmazdı. Bizden önceki hükümetleri hatırlayın içinizde çok çarıklı erkanı harp vardır. Eski koalisyonları eski başbakanları eski bakanları çok iyi bilirler. Hadi hizmet yap dediğin zaman, 'param yok ki' derlerdi. Bir içme suyunu bile köye getirmeye acizdiler. Bir yol yapmaktan mahrumduk biz yıllarca ama şimdi hamdolsun havuzumuzda sular var ve biz bu sularla sizin tarlalarınıza bereket yağdırıyoruz." dedi.

    Bursa’nın Karacabey ilçesinde partisinin başkan adayı Ali Özkan'ın seçim bürosunun açılışına katılan Bülent Arınç, Belediye Başkan adayı Ali Özkan ve AK Parti Milletvekili Önder Matlı'ya övgüler yağdırdı. Arınç, başkan adayı ve vekilleri övdükten sonra “Hadi artık aşağı inin de platform yıkılmadan bende biraz konuşayım. Hadi bakayım millet, hadi aslanım." diyerek platformda bulunanları aşağı indirdi.

    Karacabey’in eski belediye başkanın da AK Parti’den seçildiğini hatırlatan Arınç, “Biz onun sorumluluğunu taşıyoruz. Maalesef başarılı, güzel ve dürüst hizmetler yapmadı. Dolayısıyla partimiz ile ilişiğini kestik. Şimdi size olan mahcubiyetimizi gidermek istiyoruz." diye konuştu. Ali Özkan’ın arkasında çok güçlü destekler olduğunu kaydeden Arınç, "Bir defa 11 yıldan beri devam eden Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir hükümetimiz var. Allah'a şükür, toplar tüfekler, iftiralar dedikodular bu hükümetin boynuna yetişemedi." şeklinde konuştu.

    Gücünü halktan alan bir iktidar olduklarını belirten Arınç, şöyle devam etti: "Bakmayın öyle dedikodular, iftiralar bunların hepsi 30 Mart akşamı bitecek. Bu dedikodular iftiraların tek sebebi var. AK Parti'yi mahalli seçimlerde tökezletmek, itibarsızlaştırmak, ona gidecek oyları eksiltmek. Hiç birisinin etkili olmadığını göreceksiniz." CİHAN

Yorumlar