Bülent Arınç: Kırıkkale’yi seviyorum

Kırşehir’de bir arkadaşının evine taziye ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ankara’ya dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç: Kırıkkale’yi seviyorum

Kırşehir’de bir arkadaşının evine taziye ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ankara’ya dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. Arınç, "Ben askerliğimi burada yaptım. Bunun için Kırıkkale’nin benim için ayrı bir önemi var ve burayı çok seviyoruz." dedi.

Geçen hafta Kırşehir’de vefat eden bir arkadaşının evine taziye ziyaretinde bulunan Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte Ankara’ya dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. Burada İşler Pastanesi’nde Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Anadolu Genç İşadamları Derneği Başkanı Fatih Sarı, Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve İşler Pastane işletme sahibi Mehmet İşler ile bir araya gelen Arınç, protokol üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Kırıkkale’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Arınç, "Çünkü benim askerliğim burada geçti. Nöbetçi subay olduğumda su almaya Hasandede bölgesine giderdik. Eski günlerimizi bugün tekrar yad etmiş olduk. Burada sevgili dostlarımız var. Beşir Atalay öğrencilikten bir arkadaşımız, Kırıkkale’yi çok seviyoruz. İnşallah belki seçim döneminde de Kırıkkale’ye gelmek sizlerle mümkün olur. Bildiğiniz gibi mecliste yoğun bir şekilde bütçe görüşmeleri vardı. Bunları tamamladık ve umarım 2014 bütçesi de milletimiz için hayrolur." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar