Buğse’nin bilgisayar hayalini Kimse Yok mu gerçekleştirdi

Sakarya'da yaşayan ve 12 yaşında olmasına rağmen 22 ameliyat geçiren Elif Buğse Gök’ün bilgisayar hayalini, Kimse Yok mu Derneği gerçekleştirdi. Beyinde su birikmesi olarak isimlendirilen hidrosefali, doğuştan omurga eğriliği olarak bilinen...

Google Haberlere Abone ol
Buğse’nin bilgisayar hayalini Kimse Yok mu gerçekleştirdi

Sakarya'da yaşayan ve 12 yaşında olmasına rağmen 22 ameliyat geçiren Elif Buğse Gök’ün bilgisayar hayalini, Kimse Yok mu Derneği gerçekleştirdi.

Beyinde su birikmesi olarak isimlendirilen hidrosefali, doğuştan omurga eğriliği olarak bilinen konjenital skolyoz ve felç gibi ciddi hastalıklarla mücadele eden Elif Buğse Gök'ün en büyük arzusu olan bilgisayarı Kimse Yok mu Derneği Sakarya Şubesi hediye etti. Dışarı çıkamadığı için evde canı sıkılan ve vakit geçirmek için tablet bir bilgisayar isteyen Elif Buğse’ye dernek çiftte sevinç yaşattı. Dubai’de yaşayan ve ismini vermek istemeyen hayırsever bir Türk işadamı küçük Buğse’ye hem dizüstü hem de tabet bilgisayar aldı.

Dernek yetkililerine teşekkür eden Elif Buğse ise en büyük hayaline kavuştuğunu söyledi. Sadece tablet istediğini, aynı zamanda bir dizüstü bilgisayarı da olduğunu belirten Buğse,“ Çok teşekkür ederim. En çok istediğim bilgisayara kavuştum. Çok sevindim. Sadece oyun değil, derslerime de çok faydalı olacak. “ dedi. Anne İlknur Gök ise, dernek yetkililerine teşekkür ederek, bu hediyelerin kızına moral verdiğini dile getirerek “Buğse yürümek için yakın zamanda da biri omurilikten, diğeri kalça çıkığından iki ameliyat daha olacak. Bu moral ona iyi geldi.” şeklinde konuştu.

Dernek yetkilisi Ahmet Güldalı da, gönüllü hayırsever işadamlarına derneğe destek verip insanların yüzünü güldürdükleri için teşekkür ettiğini söyledi. Güldalı, “Biz bir elçiyiz, vesileyiz. Derneğimizin Sakarya’da ilgilendiği 350’ye yakın ailelerimiz var. Onlarında ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Esnaflarımızla, gönüllü koşturan kardeş ailelerimizle birlikte bu güzelliklerin altına imza atıyoruz. Rabbimize hamdolsun,Türkiye’de, dünyada koşturmaya, gayret etmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar