BUGİAD'dan MHP'ye ziyaret

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
BUGİAD'dan MHP'ye ziyaret

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Karakuş, Fethullah Özkara, Selahattin Çelik, Dilek Ataygeldi ve BUGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tahmaz, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş'ı parti binasında ziyaret etti. Toktaş'ın yanı sıra MHP Bursa İl Başkan Vekili Musa Sipahioğlu, İl Başkan Yardımcısı Atilla Batır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Zafer Karakılıç'ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Karakuş, Bursa'daki iş insanlarını dünyaya açmak için çalıştıklarını belirtti.

Her yıl yaklaşık 50 yurt içi ve yurt dışı iş gezisi düzenlediklerini dile getiren Karakuş, "Her yıl üç yüz civarında üyemizi yurtdışına götürerek burada ikili iş görüşmeleri gerçekleştirmelerini, yeni pazarlar tanımalarını sağlıyoruz. Yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de üyelerimizin ticaret hacimlerini arttırmaya çalışıyoruz. İzmir, İstanbul, Gaziantep, Çanakkale, Isparta gibi birçok şehre BUGİAD olarak ya iş gezi düzenliyoruz ya da bu şehirlerden gelen iş insanlarını üyelerimiz ile buluşturuyoruz." diye konuştu.

MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş ise BUGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının (STK) ülkenin gelişimi ve demokratikleşmesi noktasında çok önemli role sahip olduğuna dikkat çeken Toktaş, "BUGİAD son dönemlerde gerçekleştirilmeye çalışılan antidemokratik uygulama karşısında takındığı net tavır ile bir STK'nın bu tarz durumlar karşısında nasıl hareket etmesi gerektiğini gösterdi." dedi.

Ülke ekonomisinin, demokrasi ile birlikte büyümesi gerektiğinin altını çizen BUGİAD STK'lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Çelik, demokratik özgürlükleri kısıtlayıcı tüm engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini ifade etti. CİHAN

Yorumlar